Tentang Diri Ini

Wink3!!
Assalamualaikum..

Hi :) nk tulis cam biodata ke mcm karangan? hurmm..
Ok ok... Nama kite Eleena Zaini. Kengkawan ade yg panggil Ena, Eleena, Leena...bla2.. tp tp closer tu panggil 'na' jer. Anak jati Ipoh, Perak. Lahir di Teluk Intan pd 26 Dec 1984 (tak tua kan3..hikhikhik)..
Anak pertama dr empat adik beradik perempuan. Ena membesar & bersekolah di Ipoh...cuma bile lepas SPM tu berhijrah ke Kuala Lumpur/ Selangor sejak 2001 sampailah sekarang ni (2014).. lama kan.. ??

 Ena jenis happy2 je... kadang2 je hangen sket. Tapi skang more to cool.. agak sensetif, mudah menangis tp tak la depan orang. cover2 la gak...hehehe.. memiliki wajah comel (bahahahhahahaaha kekonon) .. opps lupe bgtau keje ape..hihi keje ena as Account kat satu company swasta. almost dah 3 thn lepas byk kerja tukar2 sebelum ni. Lastly impian ena nak ada kehidupan & keluarga yang sempurna. Menjadi umat Muhammad yang solehah & mengikut tuntutan dalam islam. Kalau leh satu hari  nanti berjaya dalam perniagaan. Harap2 doa ena termakbul. Amin Amin Amin..

ok stop!..tak leh cite lelebih, nak tau carik sendirikkk wakaka.. 
Tengs sbb sudi luangkan masa baca luahan @pot pet pot pet ena di blog ni. 

Wassalam :D
#ngoi

Tiada ulasan: